TOP

Deze kleuren domineren het modebeeld in 2021

Elk nieuw seizoen dat zich aandient, nodigt uit om je garderobe eens kritisch tegen het licht te houden en wat leuke nieuwe items te scoren. Bij de grote modehuizen bieden de gepresenteerde kleuren voor de zomer van 2021 volop mogelijkheden. Wat opvalt is vooral de nadrukkelijke aanwezigheid van de kleur geel, maar ook diverse pastelkleuren zijn populair, vaak gecombineerd met traditionele basiskleuren. In de collectie van Tramontana zijn al deze trends terug te vinden. Vergeet de somberheid van de winter, want deze kleuren maken je gewoon vrolijk!
 

Geel met grijs, een gouden combinatie


De twee voornaamste modekleuren van 2021 zijn ‘illumination’ en ‘ultimate grey’ en die twee laten zich uitstekend met elkaar combineren. Het zijn respectievelijk een soort kuikentjesgeel en een grijstint uit het middelsegment, waardoor je een rustgevend en tegelijk ook vrolijk en warm geheel krijgt. De webshop van Expresswear puilt uit van de leuke items in deze twee kleuren, dus dat wordt nog een hele klus om het leukste kledingstuk te kiezen. Maar gelukkig nodigt de vriendelijke prijsstelling uit om meerdere items tegelijk te bestellen. Overigens is er nog een andere geelachtige tint die gespot is in het modebeeld voor dit jaar: ‘marigold’. Deze kleur neigt meer naar oranje en komt daardoor ook heel warm en vrolijk over.
 

Volop keus


Is geel toch niet helemaal jouw kleur? Geen nood, want er zijn ook andere opties. Ben je op zoek naar een warme kleur, kies dan bijvoorbeeld voor ‘rust’ (roestbruin) of ‘buttercream’ (crèmekleur). Wil je juist een wat koelere kleur, dan is ‘cerulean’ (lichtblauw) of ‘inkwell’ (zwart, maar neigend naar blauw) wellicht een betere keus. De collectie van Tramontana is zodanig samengesteld dat je met een paar items al verschillende leuke combinaties kunt maken. Dat maakt het mogelijk om jezelf van top tot teen in het nieuw te steken en steeds weer verrassend voor de dag te kunnen komen.
 

Positieve collecties


De wereldwijde pandemie van 2020 heeft veel somberheid veroorzaakt. Het is dus niet verrassend dat de modeontwerpers er nadrukkelijk voor hebben gekozen om het positieve in het modebeeld te laten overheersen. Waar we voortdurend hopen dat de coronatests allemaal negatief uitvallen, mag onze outfit juist een en al positiviteit uitstralen. Dat men hierin goed is geslaagd, zal iedereen na een blik op de webshop volledig kunnen beamen. Het is dus nu vooral nog een kwestie van shoppen, combineren en dan showen!