TOP

Deventrade distributeur straatvoetbalmerk Monta

Om nog beter in te spelen op de groeiende vraag naar straatvoetballen in Nederland is distributeur Deventrade een samenwerking aangegaan met straatvoetbalmerk Monta.

De afgelopen jaren is straatvoetbal enorm in populariteit gegroeid. Desondanks moesten straatvoetballers lange tijd noodgedrongen voetballen met ‘gewone’ voetbalschoenen die zijn ontwikkeld voor indoorgebruik of op het veld. Monta, het straatvoetbalmerk van Edgar Davids, besloot handig in te spelen op de toenemende vraag naar functionele straatvoetballen. In nauwe samenwerking met de beste straatvoetballers in de wereld ontstond er de functionele Monta-straatvoetbal.

Draaklogo

Monta is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal straatvoetbalmerk dat verkrijgbaar is in meer dan 25 landen. Het merk heeft twee type straatvoetballen ontwikkeld. De blauwe Monta Streetmatch(TM)-bal met een skin van raw denim, die geschikt is voor intensief gebruik op straat. En de roodkleurige MontaFreestyle(TM)-bal die gebuikt kan worden voor de ‘air moves’ van freestylers. Beide ballen zijn herkenbaar aan de Monta Dragon, het opvallende draaklogo.

 

Deventrade (onder andere ook distributeur van de merken Hummel, Derbystar, Select en Stanno) duikt middels de samenwerking met straatvoetbalmerk Monta letterlijk bovenop de straatvoetbalhype. Vanaf voorjaar 2010 zullen de Monta-ballen volop verkrijgbaar zijn.

 

I: sales@deventrade.com

T: 0570 – 665366