TOP

Deelnemers orderbeurs AW Company Oosterhout bekend

Op 17 en 18 januari 2010 organiseert AW Company voor de 13e keer een orderbeurs met externe merken in de eigen showroom in Oosterhout (bij Nijmegen). Dit keer gaat het om 22 labels op het gebied van kinderkleding, mode- en kinderkameraccessoires.

De deelnemende bedrijven en hun merken zijn:

Van der Krans Import met La Petit Couronne, Tiny Dee, Beeren Bodywear; Heppiedi sieraden en Monny communie- en feestkleding; de firma Obermeyer met Blue Seven Kids; de firma Dutchi met de merken Bondi Dress  en Omnim Fashion; het merk Tureluur Kids baby- en kinderaccessoires; de firma Nouris met het merk Ziezo Kids; Friends for Fashion met Mills, Max collection, MillionX en Nickel; het agentschap Active Kidswear met Maybee, Jeff en Color Kids; het merk Olé Kids met vrolijke en modische kinderschoenen; Pep & Juul met kinderkameraccessoires en bedtextiel; Jongekrijg Agenturen met WPM Kids en Kanz  Mini & Kids.

Natuurlijk zijn ook de eigen merken van AW Company te zien: AnotherWorld en Seguro en het Canadese Deux par Deux waarvoor AW Company het agentschap verwierf. Openingstijden van de orderbeurs in Oosterhout zijn zondag 17 januari 10 tot 18uur en maandag 18 januari 9 tot 17uur.