TOP

Vrouwenmode bestseller: MNQ, Leeuwarden

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met dameskledingzaak MNQ in Leeuwarden.

“Wij hebben deze week vooral veel outdoorlaarzen verkocht,”  vertelt eigenaresse Monique van der Meulen. “Ik verkoop het merk Dubarry, dit zijn stevige laarzen van goede kwaliteit. Mede door het weer sloegen deze schoenen goed aan. Maar ook warme accessoires zoals sjaals, mutsen en hoeden van het merk Stetson heb ik goed verkocht. Ik heb altijd relatief veel accesoires in de winkel, maar nu het zo koud was buiten heb ik dat extra goed verkocht. Daarnaast heb ik veel items in de opruiming verkocht van onder andere Scarva, Scarva Jeans en Van Zanten. Ik heb in mijn winkel een winter- en een zomercollectie. Omdat de merken die ik verkoop niet trendgevoelig zijn maar eerder tijdloos, vind ik het niet nodig om met tussencollecties te werken. Dat geeft onrust in de winkel. Daarnaast hebben wij veel vaste klanten, zij komen hier voor hele nieuwe outfits en weten ons hoe dan ook te vinden.”

De Dubarry-laarzen kosten rond de 335 euro. De Stetson-accessoires zijn te koop vanaf 40 euro.

 

Adres:

MNQ

Kleine Kerkstraat 37
8911 DL Leeuwarden
Tel: 058-2127727