TOP

Deckers Benelux neemt distributie Sanuk over

Deckers Benelux bv, onderdeel van Deckers Outdoor Corporation, neemt de distributie van het schoenenmerk Sanuk over van importeur Funky Footwear bv.

Met ingang van het lente/zomerseizoen 2013 zal Deckers Benelux, naast Ugg Australia en Teva, de verkoop van het surfmerk Sanuk verzorgen.

Funky Footwear bv zal voor het lopende seizoen lente/zomer 2012 alle orders en directe orders verwerken tot 1 september 2012.

De verkoop van de Sanuk-collectie voor lente/zomer 2013 is vanaf 1 juli 2012 in handen van Frank Reef. Hij is sinds 1 juni 2012 werkzaam bij Deckers Benelux en werkt vanuit de showrooms in Capelle aan den IJssel, Leusden en Antwerpen. Frank Reef is bereikbaar op telefoonnummer: 06-81 88 22 80.

Potentie
“Sanuk betekent ‘fun’ in het Thai. Het merk gebruikt innovatieve materialen, zoals yogamatten en indoor-outdoor tapijt. Sanuk heeft veel potentie en ik kijk ernaar uit om het merk aan ons portfolio toe te voegen,” aldus Rob van der Vis, algemeen directeur Deckers Benelux.

In Textilia 13, die op 6 juli 2012 zal verschijnen, leest u in de rubriek Topinterview een uitgebreid interview met Rob van der Vis, algemeen directeur van Deckers Benelux.