TOP

De nieuwste kindercollecties voor zomer 2010: Jottum, Zee & Zo en Gobbledygook

Wat brengen de kindermodemerken voor het volgend zomerseizoen 2010? Bengels zet de collectieberichten voor je op een rij. Met al het nieuws over de kleuren, materialen, dessins en stijlen.

In de Bengels Etalage staat informatie over de nieuwste collecties. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

* Jottum laat de natuur ontluiken, de zon gaat schijnen, het warme weer komt er aan. Uit motieven van bloemen, takken, bladeren en rozen blijkt dat ontwerpster Anky Groothof zich heeft laten inspireren door de natuur. De zomercollectie bevat een aantal jurken waar het feestgevoel vanaf spat, maar volgens Anky zijn veel van haar ontwerpen bedoeld voor iedere dag. “Ik hou ervan met kleding van iedere dag een feest te maken.”

* Zee & Zo brengt een collectie zwemkleding voor baby’s en kids. Om de outfit voor een dagje strand compleet te maken zijn er hoedjes, petjes, badhanddoeken en badjassen verkrijgbaar, maar ook hippe zwemtassen, bandana’s en boardshorts voor meiden. De collectie omvat verder bijpassende T-shirts, jurkjes en tops en ook UV-werend zwemgoed, T-shirts en petjes.

* Gobbledygook heeft voor zomer 2010 een boodschap: maak van zonneschijn je dagelijkse routine! Het trendy designersmerk is van mening dat we tegenwoordig allemaal wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken en dus komt het met een frisse en vrolijke collectie, met verrassende prints en sprankelende designs

Meer kindermodecollecties kun je hier bekijken.