TOP

De nieuwe wintercollectie van Blauer is gemaakt voor de toekomst

Blauer U.S.A.’s nieuwe herfst-wintercollectie 2022 is gemaakt voor de toekomst zonder zijn eigen identiteit met het dna van de Amerikaanse politie uit het oog te verliezen.

In de collectie vinden we de meest geliefde carry-over stoffen van het Amerikaanse merk in een veel breder scala aan kleuren. Puffer jassen zijn wederom voorzien van eco-vriendelijke Sorona en Repreve voeringen en Thermofix warmtegebonden naden die zorgen voor maximale bescherming tegen wind en regen. 

Koudere dagen betekenen dat het tijd is voor omkeerbare gewatteerde jassen in bedrukt neopreen in combinatie met nylon. Gebreide trompe l’oeil prints weerspiegelen de patronen op Noorse wintertruien, geherinterpreteerd met een moderne twist, zoals de ‘gebreide diamant’ voor mannen en ‘gebreide kant’ voor vrouwen. Outerwear wordt gecombineerd met chino’s met een normale en baggy pasvorm of met de cargobroek in militaire stijl, terwijl denims in kleur variëren tussen tinten blauw en zwart. De knitwear collectie biedt een keuze uit verschillende steken, gewichten en kleuren.

Info: www.blauerusa.com,