TOP

MAC Menswear presenteert een diverse en trendy mannencollectie voor herfst-winter 2022

Mac presenteert een diverse en trendy mannencollectie voor de herfst en winter van 2022. Hierin komen designs met een klassieke elegantie en de constante Mac-kwaliteit samen in een complete collectie.

De MAC collectie is er voor mannen die comfortabele stijlen waarderen, maar daarbij de elegantie niet willen missen. “De hybride tussen business en loungewear is geëvolueerd’”, zegt Simon Khasani, Creative Director bij MAC Menswear over de collectie die uit vier thema’s bestaat.

Het thema Classic Fundamental gaat over mannenkleding met een klassieke esthetiek, van hoogwaardige materialen en met een monochrome uitstraling. Dark Elegance is een thema dat in voornamelijk zwart met rood als contrastkleur, maar ook in donkerbruin, voor elegantie staat. Humble & Sustainable staat voor het verlangen naar de natuur en de behoefte om te reizen, maar dan wel met de duurzaamheid en de sustainable materialen die MAC belangrijk vindt. Functional Performance is het vierde thema. Het straalt in alles sportief-chic uit met functionele stijlen en technische materialen.

Info: MAC-jeans.com, De agent voor Nederland is Transit Textiles , 020-6173685