TOP

Co Exist: elegant en helemaal van nu

Elegant en helemaal van nu. Dat is hoe we Co.Exist al jaren kennen en voor het seizoen herfst-winter 2022 heeft het merk de collectie verder verfijnd en geperfectioneerd.

De nieuwe collectie jassen is vrijwel het hele jaar door te dragen en voor alle weertypen geschikt. Het is een collectie vol positieve energie, met een tikje glamour, een beetje avant-gardistisch en bovenal nonchalant.

De jassen van Co.Exist zijn zowel elegant als comfortabel en gemaakt voor de stijlvolle, moderne vrouw. Die elegantie en comfort zijn te zien aan de snit en de gebruikte materialen. De pasvorm is verder uitgewerkt en staat wederom garant voor een luxueuze uitstraling. De jassen zitten bovendien direct als gegoten.

De materialen die Co.Exist gebruikt zijn innovatief en van de hoge kwaliteit. Het zijn onder andere mooie wollen stoffen, luxe stretchmaterialen en soepel en zacht vegan leer. De dessins zijn een fusion van retro klassiek in een hightech print.  Dit alles in luxe tinten als ecru, beige, indigo, marine, charcoal en black. Voor deze collectie maakt Co.Exist zoveel mogelijk gebruik van verantwoorde en gerecyclede grondstoffen.

Info: roling-import.nl, 020-6103355