TOP

De nieuwe collectie van Patrizia Pepe: zelfbewust, gebalanceerd en onafhankelijk

Met haar geraffineerde en vrouwelijke collecties en de toegankelijke luxe-items die Patrizia Pepe elk seizoen brengt, hoeft het merk amper nog een introductie. Iedereen kent immers het iconische logo: de vlieg die symbool staat voor licht, ondeugend en gedurfd. In de herfst van 2012 herwerkte Patrizia Pepe het kleine insect tot een herkenbare signatuur dat nooit onopgemerkt blijft, hetgeen ook meteen de persoonlijke visie van Patrizia Bambi weergeeft.

In 1993 waren het de passie van Patrizia Bambi (Creative Director) en het ondernemerschap van Claudio Orrea (Director) die resulteerden in de start van Patrizia Pepe. “Pepe” staat voor de elegante, soms gedurfde ontwerpen, de stoere silhouetten, de verrassende prints en de gesofisticeerde kleuren. Contrasten en tegenstellingen zitten in het DNA van Patrizia Pepe en zijn meteen ook de succesfactor van het label. Niemand eet graag elke dag spaghetti, toch? Hoe lekker hij ook is 😉 

En gelukkig is deze collectie er niet enkel voor dames, maar ook voor hun heren. Met een uitgebreide accessoire-collectie, een heren gamma en een ruim aanbod schoenen kan elke zelfbewuste volwassene zich kleden in Patrizia Pepe. Voor zij die durven te combineren, experimenteren en hun persoonlijkheid graag weerspiegelen in hun outfit, brengt de collectie bewust items die zowel overdag als tijdens je meest glamoureuze moment gedragen kunnen worden. 

Van idee tot design en van materiaalkeuze tot afwerking en de weloverwogen details,… alles staat in teken van kwaliteit en ijzersterke silhouetten. Wat in 1993 startte als ‘a hymn to womanhood’ is vandaag een ode aan elke zelfbewuste, gebalanceerde en onafhankelijke persoon, die graag zijn of haar eigen keuzes maakt. 

Met hun day-to-night combinaties switch je probleemloos van een sterke office-look naar een etentje met vrienden. Hun pakken hebben niet enkel een prachtige snit, maar blinken ook uit door hun mooie details en fijne stoffen.  

Voor een afspraak, verkooppunten in de Benelux of samenwerkingen kan je Amoda contacteren.

E-mail: annikvanhove@amoda.be
Telefoon: +32 (0)3 289 95 75
Instagram: amoda_fashionantwerp