TOP

David Beckham in onderbroek tijdens Superbowl

Tijdens de pauze van de Amerikaanse Superbowl wordt een nieuw reclamefilmpje van de campagne van kledingketen H&M in samenwerking met voetballer David Beckham vertoond. Dit meldt de Amerikaanse website Women’s Wear Daily.

De kledingketen heeft 30 seconden ingekocht om de onderbroekenlijn van David Beckham voor H&M te vertonen. Naar verluidt kost het miljoenen dollars om zendtijd te kopen tijdens de pauze.

Rennen door Londen
In het reclamefilmpje rent ex-voetballer David Beckham in onderbroek en hemd door Londen. Tijdens de pauze van de Superbowl kunnen miljoenen Amerikanen toekijken. David Beckham is sinds 2012 het gezicht van de onderbroekenlijn van H&M. Vorig jaar had H&M al een soortgelijk reclamefilmpje gemaakt, waarin Beckham door Los Angeles rent. 

Interactie
Naast het reclamefilmpje, is er ook gezorgd voor interactie met het publiek. Tijdens het H&M filmpje komt er een pop-up scherm aan de rechterkant van het beeldscherm bij de Amerikanen thuis. Met behulp van de afstandsbediening kunnen kijkers meer informatie opvragen over een product. Deze informatie kan weer worden doorgestuurd naar andere apparaten, waardoor het mogelijk wordt om een artikel direct aan te schaffen. Helaas is deze optie niet voor iedereen, alleen eigenaren van een Samsung smart TV kunnen deze interactie beleven.

Over de Superbowl
De Superbowl is het grootste jaarlijkse sportevenement van Amerika en wordt gemiddeld door 90 miljoen Amerikanen bekeken. Dit jaar wordt het 2 februari georganiseerd. Tijdens dit evenement strijden twee football-teams voor de overwinning: De “Vince Lombardi Trophy”.