TOP

De vibrerende onderbroek

Na de billenbroek en de onzichtbare slip is er weer een opvallend nieuw item in de categorie ‘ondergoed’: de vibrerende onderbroek.

Alsof de ‘onzichtbare onderbroek’ en de billenbroek (een onderbroek met push up-vulling) nog niet gek genoeg waren, worden de lingeriewinkels nu opgeschrikt door de vibrerende onderbroek. Dit nieuws werd vandaag naar buiten gebracht door ilovefashionnews.nl.

OhMiBod
Het trillende ondergoed is ontwikkeld door OhMiBod. Het Amerikaanse bedrijf wil er voor zorgen dat vrouwen op elk moment en overal een ‘sexy’ momentje kunnen beleven. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de OhMiBod slip en … je telefoon!

De onderbroek is namelijk te besturen via een app op een smartphone door middel van Bluetooth. Om het nog buitenzinniger te maken, kun je de slip zelfs laten vibreren op de beat van de muziek.

Verkrijgbaar
Geïnteresseerden voor de OhMiBod onderbroek moeten wel nog even wachten. Het ondergoed is namelijk nog niet verkrijgbaar. Het is nog niet bekend wanneer het wel in de winkels hangt.

Durex
Origineel is OhMiBod niet meer. In 2013 kwam Durex ook al met vibrerend en bestuurbaar ondergoed. Aangezien we hier ook niet veel meer van hebben gehoord is het maar afwachten hoe ver OhMiBod het schopt op de lingeriemarkt.