TOP

Cube Centre in Almere verwelkomt steeds meer modemerken als vaste showroomhouder

Het Cube Fashion Centre verheugt zich in de belangstelling van permanente showroomhouders die steeds enthousiaster worden over het complete kostenplaatje, de aanrijroute, gratis parkeerplaatsen en hoge, vriendelijke serviceniveau van het operationele team in de Cube.

De laatst beschikbare meters in de Cube worden op dit moment verbouwd tot vrijwel instapklare ruimtes. Witgeschilderde wanden, verlichting, elektra punten en keukenblokje maken de ruimte tot een fantastische basis locatie. Eigen rekken en meubilair en accessoires toevoegen en klanten uitnodigen voor een bezoek. Sommige ruimtes mogen zelfs als zogenaamde éénmalige snuffelperiode van minimaal 3 maanden gehuurd worden. Maar de beschikbare ruimte is nog beperkt.

Ook klanten spreken hun waardering uit over het toegenomen aanbod in dames- en heremode merken en het professionele uiterlijk van de ingerichte showrooms en algemene ruimtes.

Vrijblijvend een bezoek brengen aan Cube Fashion Centre? Van harte welkom, de koffie staat klaar. Vooraf graag wel even een afspraak maken via de mail aan helen@cubecentre.nl.