TOP

Commercieel directeur voor lief! lifestyle

Lief! lifestyle heeft Natalie Warren aangesteld als commercieel directeur. Zij is al vanaf de eerste dag werkzaam bij lief! lifestyle en was de afgelopen zeven jaar als sales manager verantwoordelijk voor de verkoop van de lief! kleding in Nederland.

‘Mijn belangrijkste doelstelling als commercieel directeur is het succes van lief! verder uit te breiden, zowel in binnen- als buitenland. Ondanks de moeilijke markt op dit moment zien wij bij lief! genoeg kansen om te groeien. Naast onze kledingcollecties zijn licenties een erg belangrijk onderdeel van ons merk.’ vertelt Natalie Warren.

CEO John van den Herik zegt het volgende: ‘Door haar enorme know-how en haar affiniteit met ons concept en producten geloven wij er in dat Natalie over de juiste eigenschappen beschikt om deze functie goed uit te kunnen oefenen.’

lief! lifestyle
lief! lifestyle, bekend geworden met baby- en kinderkleding, is uitgegroeid tot een breed lifestylemerk voor kinderen en volwassenen. Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen heeft lief! diverse accessoires.