TOP

Columbia Sportswear opent derde Europese winkel

Het outdoormerk Columbia Sportswear heeft in de laatste week van november haar derde Europese winkel geopend aan één van de twee hoofdpleinen, de Marienplatz, in de Duitse stad München.

De nieuwe winkel ligt aan de Sendlingerstrasse nummer 1 en is ontworpen om de miljoenen outdoor enthousiastelingen in Duitsland te inspireren en de 50,000 mensen die het populaire winkelgebied elke dag bezoeken aan te sporen om met behulp van Columbia van het buitenleven te genieten. Op een oppervlakte van 450 vierkante meter biedt de winkel naast kleding, hardwaren, schoenen ook een schoenencollectie van het merk Sorel. Tijdens de Ispo, de jaarlijkse outdoorbeurs van 7-10 februari 2010 in München, zal er een VIPevenement worden georganiseerd om de opening van deze nieuwe winkel te vieren.

Columbia netwerk

In navolging van flagshipwinkels in Frankfurt en Londen is de opening van een derde winkel in München een logische stap in Columbia’s bedrijfsstrategie om wereldwijd een netwerk van monobrand stores te realiseren. Deze winkels zorgen ervoor dat de consument een diepere en bredere merkervaring kan beleven doordat Columbia’s innovatieve outdoorproducten zich allemaal onder één dak bevinden.

Ook online is het merk actief. Was er al een algemene Columbia website, sinds kort kunnen Europese consumenten via de homepage tot vijf nieuwe locale websites toegang krijgen. In het Engels, Frans, Spaans en Italiaans kunnen Europese klanten op deze sites nieuws, product- en winkelinformatie vinden.