TOP

Charisa en Pierre winnaars Sloggi-wedstrijd mooiste billen 2008

Charisa de Haan (23) uit Reeuwijk kwam gisteravond als winnares uit de bus van de Sloggi-wedstrijd. De mooiste mannenbillen behoren tot Pierre Alexander (31).

Wie heeft de mooiste billen ter wereld? Klik hier voor de uitslag.

Beide wonnen een cheque van 1000 euro en een trip naar Parijs, waar de landenwinnaars verder mogen vechten in de verkiezing van de mooiste billen van de wereld op 12 november. Op de vierde foto in de slideshow zijn de zes finalisten van 2008 te zien: priscillia (3e), arlon (2e), charisa (1e), pierre (1e), cheryl (2e) en alex (3)

Het is de tweede keer dat bodyfashionmerk Sloggi de mooiste billenverkizing organiseert. Vorig jaar deden er alleen vrouwen mee. Bibi Schouten die in 2007 tot winnares van Nederland werd gekozen is blij dat er voor de titel een waardige opvolgster is gevonden. Charisa reageerde dat ze het ‘echt geweldig’ vindt, ‘echt waar’.

Een deskundige jury, die voor de gelegenheid bestond uit Robert van den Ham, hoofdredacteur FHM, personal trainer en fitnessgoeroe Carlos Lens, BNN-rebel Dennis Storm, zijn BNN collega, presentatrice Zarayda Groenhart en Sascha Visser, VJ bij TMF.