TOP

Casamoda kleedt Audi Sport ABT Schaeffler Formule E-team

Het Duitse modemerk Casamoda gaat het Audi Sport ABT Schaeffler Formule E-team kleden en viert de nieuwe samenwerking met een speciale race-collectie.

Casamoda zal het Audi Sport ABT Schaeffler Formule E-team vanaf 20 oktober van zowel zakelijke als casual kleding voorzien. De formule E is een klasse met uitsluitend elektrische raceauto’s en staat voor duurzaamheid, efficiëntie en innovatie. “Diezelfde waarden zijn van toepassing op de ontwerpen, de materialen en de productie van de Casamoda-kledingcollecties”, laat het merk in een persbericht weten.

Racesimulator in de winkel

Het Duitse modemerk viert de sportieve samenwerking met een speciale collectie voor retailers, die in maart 2021 op de markt komt. Ter introductie van deze Formule E-kledinglijn biedt Casamoda winkeliers de mogelijkheid om volgend voorjaar voor een weekend een racesimulator in de winkel te zetten. Klanten maken ook kans op tickets voor race-evenementen.

Casamoda wordt in Nederland vertegenwoordigd door Sjaak Gilsing Fashion (Noord-Nederland) en Richard van Tienhoven Modeagenturen (Zuid-Nederland).

Beeld: Casamoda