TOP

Brunotti start nieuwe organisatiestructuur in België en Luxemburg

Brunotti heeft in België en Luxemburg een eigen organisatie opgericht. Het boardsports en lifestyle merk zegt veel potentie te zien in deze markt en gaat daarom vanuit een nieuwe vennootschap 'Brunotti Belgium bvba' en een eigen showroom opereren.

Het nieuwe team van Brunotti Belgium bvba is met ingang van 1 juni aan de slag gegaan in de showroom van Brunotti in Gentbrugge. Het merk meldt via een persbericht dat eind deze maand de nieuwe organisatie volledig operationeel zal zijn en de leveringen zullen vanuit het Europees centraal magazijn in Nederland plaatsvinden. Door de nieuwe organisatiestructuur is de samenwerking tussen G-Force en Brunotti beëindigd. “Vanuit Antwerpen heeft G-Force als agent de Brunotti-verkoop verzorgd en de eerste stappen voor Brunotti in België en Luxemburg gezet die wij met de nieuwe organisatie structuur verder kunnen uitbouwen”, zegt Brunotti.

Het team
Brunotti Belgium kan rekenen op de verkoopexpertise van Astrid Verly en Kim Noyen. Beiden zijn in België en Luxemburg geen onbekenden. De laatste jaren hebben ze voor O’Neill de verkoop gedaan. Mario Fagel & Jochen Botte (FB Agency), beiden ook reeds jarenlang actief in de sportretailbranche, zullen de Brunotti Belgium organisatie ondersteunen door het uitwerken van de commerciële strategie.