TOP

Bread & Butter presenteert de B&B Adidas sneaker

Het 10-jarige bestaan van Bread & Butter werd vorige week in stijl gevierd met elke avond zinderende optredens, een speciale B&B brandbijbel en late night shopping nights in het centrum van Berlijn. Sportmerk Adidas ontwierp een exclusieve B&B jubileum sneaker.

De Duitsers houden van Adidas en Adidas houdt van Bread & Butter. Het sportmerk neemt al jaren een prominente plek in op de beurs. Adidas heeft in de belangrijkste hal een grote stand, terwijl Nike en Puma, evenals de andere sport- en sneakermerken, zich helemaal in de achterste Sport & Street hal bevinden. De goede verstandhouding tussen B&B en Adidas bereikte deze B&B editie een hoogtepunt in de vorm van een speciaal ontworpen sneaker.

Exclusieve sneaker
Exclusief voor B&B veranderde Adidas het silhouet van een oud model. De gepimpte sneaker kreeg een gestroomlijnde vorm, een zool met reliëf en aan de zijkant het B&B 10-jarig jubileum symbool. De wit met rode strepen B&B sneaker is slechts geproduceerd in een oplage van 500 stuks, uniseks en wereldwijd verkrijgbaar.