• No products in the cart.
TOP

Blog Els van Son: Happy

Els van Son werkt internationaal als trendwatcher schoenen, tassen en riemen en schrijft op Schoenvisie.nl over haar liefde voor deze producten.

Hip Nederland loopt al een tijdje rond op de witte Stan Smith-sneakers van Adidas, maar nu zijn we toe aan de Superstar van het merk. Zeker nu de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams, bekend van de vrolijke hit ‘Happy’, het iconische Adidas-model een verfbadje heeft gegeven.

Vijftig tinten happiness

Zoals het plezier afspat van Pharrells muziek, zo spatten de kleuren van zijn sneakers. Knalgeel, bloedrood, grasgroen, pimpelpaars, zuurstokroze, babyblauw, hij heeft zich uitgeleefd. Superstars in elke kleur die je maar wilt. Voor vrouwen en voor mannen! Vijftig kleuren omvat de Pharell x Adidas Supercolour Superstar Collection. Dat zijn ‘fifty shades of happiness’.

Divers en toch individueel

Bij zijn sneakers heeft Pharell Williams een mooie boodschap geformuleerd: ‘Supercolour viert onze gelijkheid met diversiteit. Met vijftig Superstar-kleuren, kan iedereen zijn eigen favoriete kleur kiezen.’

Ware kleurgolf

Kleuren zijn hot, en worden in veel in designercollecties gebruikt. ‘Active brights’ noem ik ze.  Een ware kleurgolf die uitgebreid aan de orde komt in mijn trendrapport Tomorrow & Today omdat kleuren ook voor zomer 2016een belangrijke trend zijn. Ze worden zowel effen gebruikt, zoals de Superstar van Pharrell Williams, als in talloze, meestal drukke, dessins. Strepen, stippen, polkadots, ruiten, pop-art achtige patronen, bloemen of een mix van alles tegelijk, je zegt het maar, want het kan allemaal. Nu nog kiezen…

Els van Son Happy Collage 

Els van Son Happy Collage

Over Els van Son

Els van Son maakt elk seizoen een trendrapport genaamd Tomorrow + Today Trends over de ontwikkelingen in de schoenen-en tassenmode. Daarnaast adviseert ze op collectiegebied en is zij bezig met de ontwikkeling  van een nieuw, schoengerelateerd product.

Tijdens de Trenddag op maandag 11 mei 2015 presenteert Van Son een speciale, verkorte versie van haar trendrapport over de trends in schoenen en tassen voor lente-zomer 2016.


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op maandag 11 mei 2015 organiseert Schoenvisie de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (jeans & sportfashion) en Els van Son (schoenen) belichten de trends voor lente-zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, wordt u op nieuwe ideeën gebracht en gaat u met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet.

Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

U ontvangt nu €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon