TOP

Bijleren? Kies voor de workshop Cradle-to-Cradle

Een kledingbibliotheek waar je twee weken kleding kunt lenen? Zou dat iets zijn voor de toekomst? Bij de workshop 'Als basispatroon - C2C', dat door onderzoeks- en adviesbureau Refinity en het trainingsinstituut Be Vital is ontwikkeld, worden dit soort Cradle-to-Cradle concepten onder de aandacht gebracht.

Bij deze workshop gaat de deelnemer zelf aan de hand van het Cradle-to-Cradle principe een ontwerptraject uitvoeren. Het is de bedoeling dat de cursist aan het einde van de dag vol inspiratie en nieuwe ideeën naar huis gaat om binnen het eigen bedrijf deze nieuwe richting vorm te geven. Het gaat niet alleen over materialen en technieken, maar over een andere manier van ontwerpen en het opbouwen van een ander soort relatie met de klant, die bewuster en verrijkend zal gaan kopen.

Informatie
De workshop wordt aangeboden door onderzoeks- & adviesbureau Refinity, dat de zoektocht aangaat naar eco-effectieve manieren van mode ontwerpen. Er is plaats voor 15 deelnemers en kost 495 euro per persoon. De workshop vindt plaats in Weesp op 18 maart 2010. Aanmelden kan via news@refinity.eu.