TOP

Bestseller vrouwenmode: Louen in Rotterdam

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met vrouwenmodewinkel Louen in Rotterdam.

“Het klinkt misschien heel raar met dit warme weer, maar de afgelopen twee weken heb ik de nieuwe winterjassen die nu binnenkomen supergoed verkocht”, zegt Wendy Snoeck, de eigenaar van Louen. “Bijna alles wat ik binnenkrijg zet ik op onze Facebook-pagina en daar krijg ik de mensen op binnen. Klanten vinden het moeilijk om een leuke winterjas te vinden, dus als ze er eentje zien, kopen ze hem vaak gelijk.”

“De jassen van Modström met een bontkraag (vanaf €209) in verschillende kleuren als olijfgroen en bordeaux doen het goed. Een andere populaire winterjas uit ongeveer dezelfde prijsklasse is een supergetailleerde jas met een hoge kraag en leren stukken op de mouw van Eleven Paris.”

“Ik heb ook wollen jassen van Samsoe Samsoe. Die zijn met €309 wel wat duurder, maar ook die verkoop ik goed. Het is een rechte, stoere grijs gemeleerde jas, die je ook wat vrouwelijker kunt maken door de band om het middel aan te snoeren.”