TOP

Beckham uit de kleren voor Armani

Van de microfoon lijkt ze inmiddels definitief afscheid te hebben genomen, maar fashionvictim Victoria Beckham heeft een nieuwe missie: de mode. Als designer, trendsetter, en nu ook als model.

En haar opdrachtgevers zijn niet de minsten. Verscheen ze eerder al in een veelbesproken campagne van Marc Jacobs, dit keer gaat ze manlief David achterna en poseert ze in haar ondergoed voor Giorgio Armani. De designer had liefst 12 miljoen pond over voor haar medewerking aan de shoot, waarvoor fotografen Maert Alas en Marcus Piggott waren aangetrokken.

En het resultaat mag er wezen: deden de billboards van David Beckham vorig jaar zomer vooral de discussie over zijn wel dan niet extra opgevulde onderbroek losbarsten, Vicky ziet er op de foto’s als volleerd model uit zonder controversiële kanttekeningen.

Armani koos voor Victoria omdat hij haar een ‘stylish, intrigerende vrouw’ vindt. Het kostte hem wel even moeite haar over te halen, omdat de diva naar eigen zeggen wat onzeker over haar lichaam is en doorgaans liever haar kleren aanhoudt.

De voormalige Spice Girl heeft haar salaris overigens niet met één middagje werk verdiend: haar contract met Armani duurt drie jaar, zodat we de komende drie jaar nog niet af zijn van schaars geklede Beckhams.