TOP

Bas Kosters kiest slechtst geklede gast tijdens 6e Anti Fashion Party

De Amsterdam International Fashion Week is natuurlijk niet compleet zonder de beroemde Anti Fashion Party van designer Bas Kosters! Drie en een half jaar geleden is dit festijn ontstaan als reactie op al het serieuze mode geweld van de Amsterdam International Fashion Week.

Designer en gelegenheids-dj Meneer Broekjevol Bas Kosters bedachten het populaire anti-modefeest voor de massa. Dus geen gezeur en moeilijk gedoe met vipkaarten en gastenlijsten, maar gewoon in de rij en €7 betalen. Op 23 juli vindt dus nu de 6e editie plaats onder het motto ‘Rip it Up’. Dj Kosters alias Broekjevol wordt vergezeld door Shirley Hart, ook wel bekend als Mevrouw Bloesjevol, dj Wannabeastar en nog meer stuiterende performers.

En trek vooral niet je mooiste/duurste/hipste outfit aan. Kom gewoon naar het feest als de girl next door uit Lutjebroek of als poldercowboy, want dan maak je de meeste kans op het felbegeerde Anti Fashion Stempel. Een prijs die deze avond voor het eerst zal worden uitgereikt aan de Worst Dresses Guest.

Het feest begint om 23.00 uur, loopt door tot een uur of 4.00 en vindt plaats in de Flex Bar in de Pazzanistraat 1 in Amsterdam.