TOP

Baby verschonen: ook in de kinderwinkel?

Moeders verschonen hun baby waar en wanneer dat nodig is, blijkt uit onderzoek van Etos. Speel jij al in op deze 'trend'?

Soms krijgen we op de redactie van Bengels nieuws dat op het eerste gezicht minder relevant is. Toch ligt er met dit nieuws wel een linkje naar de kindermodespeciaalzaak.

Etos introduceert namelijk een vernieuwde luier in een miniverpakking van tien stuks. Handig voor een dagje op stap. Ter gelegenheid daarvan liet de multidrogist een onderzoek uitvoeren naar het verschonen van baby’s. En nu komt het: De baby verschonen gebeurt volgens de resultaten op de meest vreemde plaatsen.

Meer dan een kwart van de moeders heeft haar kind wel eens in de auto verschoond; één op de vijf koos een bankje in het openbaar. Verschillende moeders geven aan geen enkele plek raar te vinden. Als er verschoond moet worden, gebeurt dat gewoon. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van Etos door Panelwizard en schijnt een representatieve afspiegeling te zijn van de mening van de Nederlandse bevolking.

Hebben dit soort resultaten nu gevolgen voor de inrichting van een baby- en kinderspeciaalzaak. Speel jij in op deze ‘trend’ en heb jij een verschoningsplek ingericht in jouw winkel? Reageer hieronder