TOP

Atletiekunie en ASICS sluiten nieuwe vierjarige partnerovereenkomst

ASICS en de Atletiekunie hebben een vierjarige partnerovereenkomst getekend. Dit betekent onder andere dat ASICS het Dutch Athletics Team opnieuw voor de diverse toernooien van uniforme 'Oranje' kleding voorziet.

Atletiekunie-directeur Rien van Haperen is verheugd met de nieuwe overeenkomst: “De Atletiekunie heeft zich de laatste jaren nadrukkelijke in de markt gepositioneerd als de inspirerende coach. ASICS is de afgelopen drie jaar een zeer waardevolle partner op alle gebieden geweest. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ASICS zich weer als partner aan de atletiek verbindt.”

ASICS en de Atletiekunie blijven ook samen actief in het stimuleren van de loopsport in Nederland door onder andere nieuwe en bestaande programma’s te ontwikkelen of te gebruiken zoals ‘My ASICS’ , Start to Run, 1K Runaway en de RunningXperience. Verder ondersteunt ASICS het AA-Drink Talententeam.

Ook ASICS is positief over het partnership. Initiatieven als Start to Run, 1K Runaway en de Looptrainersdag worden verder uitgebouwd. Daarnaast blijft ASICS naamdrager van het ASICS Nederlands Kampioenschap 10km op de weg dat vanaf 2009 een sterke impuls krijgt.