TOP

Asics verhuist naar nieuw en duurzaam hoofdkantoor

Als gevolg van de gestage groei van de afgelopen jaren gaat Asics Europe verhuizen. In het najaar van 2011 neemt Asics Europe haar intrek in het nieuwe Europese hoofdkantoor te Hoofddorp.

Innovaties

Asics blijft innoveren. Innovatie op het gebied van sport, maar ook in haar nieuwe werkomgeving. Zo zal de benodigde energie voor verwarming en koeling van het nieuwe kantoor lokaal duurzaam opgewekt worden met behulp van biowarmtekrachtkoppeling en zonnepanelen. Ook zorgt het centraal gesitueerd atrium ervoor dat, dankzij veel lichtinval, er een lichte, inspirerende werkomgeving ontstaat. De nieuwe locatie van Asics Europe en Asics Benelux gaat hiermee tot de top van duurzame gebouwen in Nederland behoren.

Groei

Niet alleen heeft Asics in de afgelopen jaren een sterke groei op de Europese markt doorgemaakt, ook voor de komende jaren voorziet het merk een enorm potentieel. De groei heeft onder andere gezorgd voor een stijging van het aantal werknemers, waardoor de behoefte aan een ruimere locatie nog groter is geworden. De nieuwe locatie, ter grootte van circa 5.000 vierkante meter, bevat genoeg ruimte om aan die behoefte te voldoen.