TOP

Antoine Peters goes MTV

Antoine Peters lanceerde zijn zomercollectie afgelopen juli met een videoclip en een electro-achtig nummer. Vanaf deze week is de clip ook te zien op MTV en TMF.

“Popartiesten dragen steeds meer designerkleding. Hierdoor zien sommige videoclips eruit als een complete modeshow. Denk aan Kylie Minogue, Beyonce of Lady Gaga”, aldus Antoine Peters in een persbericht. “Daarnaast beginnen sommigen ook een eigen kledinglijn. Ik vond het een mooi idee om mij deze tendens toe te eigenen en nu eens om te draaien. De modeontwerper met designerkleding, die een popliedje en een videoclip maakt. En ja, ik doe zelfs wat vocalen.”

De collectie bestaat onder meer uit leggings en shirts met zwart/witte kleurplaatprints van platte pin-ups, ‘little black dresses’, en tops en jurkjes in rozerode ‘make up’-prints met dikke zwarte lijnen. Antoine Peters gebruikt comfortabele materialen als zijdejersey en satijn. Net als in zijn voorgaande collecties gebruikt hij ook nu weer grappige elementen. De schoenen, die in samenwerking met Jelske Peterson zijn gemaakt, en de hoofdtooien van Eva Nip, lijken zo uit de kleurplaat te zijn geknipt. Dit zorgt voor een cartoonesk effect.

De single is te downloaden via Itunes en de clip is te zien op MTV en TMF, maar ook hier:

)