TOP

Annabie Agencies is nieuwe Benelux-agent voor Mayoral

Het Spaanse kindermodemerk Mayoral was geen onbekende in de Benelux, maar Ann Vanwijnsberghe van Annabie Agencies gaat het merk opnieuw op de kaart zetten in Nederland, België en Luxemburg.

Het Spaanse kindermodemerk Mayoral staat voor kwaliteitskleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De collectie is ingedeeld in de vijf segmenten New Born (0-12 maanden), Baby (3-24 maanden), Mini (1-8 jaar), Junior Girls (8-16 jaar) en de juniorjongenslijn Nukutavake (8-16 jaar). Het gaat om een uitgebreid assortiment van stijlen met een klassieke inslag die goed te combineren zijn. Ann Vanwijnsberghe van Annabie Agencies vertelt: “Mayoral is een ervaren producent die heel betrouwbaar is wat leveringen betreft. Ook aan flexibele inkoopvoorwaarden en een interessante calculatie tussen 2.6 en 3.0 is gedacht.”

Naast Mayoral is Annabie Agencies ook agent van Riverwoods nachtkleding voor België, het Spaanse Lourdes voor België en de Franse merken Berlingot en Arsene et les Pipelettes vor de Benelux.