TOP

Alberto: zeer innovatieve Bike Jeans&Pants

Biken is in en in de context van milieu, gezondheid en stedelijke mobiliteit is er nauwelijks een sterker statement. Daarom geeft ALBERTO al een aantal jaren iedereen die op de fiets de stad in rijdt innovatie en stijlvolle sidekicks. Daarbij zet het Pantslabel met zijn iconische fietsbroeken steeds weer nieuwe maatstaven.

Zo is er de nieuwe Born & Finished-Pants, die de boel aan het rollen brengt que materialen en bewerking. U vindt geen conventioneel chloor-bleaching-stonewash- en schraapprocessen op de broeken die zijn gemaakt van 98 procent biologisch denim en twee procent gerecycled elastaan. In plaats daarvan vertrouwt ALBERTO uitsluitend op lasers, GOTS-gecertificeerde enzymen en ozon. Ook het hiervoor benodigde waterverbruik ligt ongeveer 75 procent lager dan bij traditionele processen. Een toekomstgerichte aanpak waarbij u met een gerust geweten rijdt. Dit geldt ook voor de zeer elastische waterafstotende, ademende en snel drogende WR®, die sinds kort wordt aangevuld met een nieuwe chino, met twee naadvrije ritsen op de voorzakken en twee zijritsopeningen met meshvoering op kniehoogte. Voor het eerst ook verkrijgbaar voor fietsters: een milieuvriendelijke volledig water- en vuilafstotende jeans van ecorepel® denim.

High-end zijn bij ALBERTO echter niet alleen de materialen, die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en waarmee u minstens 4.500 km kunt afleggen, voordat de eerste tekenen van vermoeidheid te zien zijn. Nog steeds ongeëvenaard zijn de talrijke features die zijn terug te vinden in alle originele bike pants van ALBERTO. De innovatieve snit, die hoog bij de billen zit en bijvoorbeeld de geïntegreerde antislipband op de tailleband, die voorkomt dat het shirt uit de broek glijdt. Wise to have zijn ook de clever geplaatste reflectoren op de lussen, achterzakken en op de zoom, waarmee ALBERTO-fietsers beter zichtbaar zijn in het verkeer. Het is duidelijk dat iedereen die de slimme broek van de broekenfabrikant uit Mönchengladbach heeft geprobeerd, zal vaststellen, dat de broek ongelooflijk comfortabel en stijlvol is.

Info: alberto-pants.com, 06-27239303