TOP

GAB gaat nieuwe uitdaging aan en opent showroom in Laren

De Belgische kledingdistributeur Groep Alain Broekaert (Gab) opent deze zomer zijn eerste buitenlandse vestiging. Vanuit de showroom in Laren brengt het een merkenpakket voor de Nederlandse klant.

GAB verkoopt al 35 jaar 32 sterke merken, waaronder meer dan twintig jaar Tommy Hilfiger, heeft meer dan vijfhonderd klanten en ongeveer veertig eigen retailkanalen in België. Maar nu is het tijd voor GAB om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die uitdaging vindt de distributeur in een buitenlandse vestiging en daarbij viel het oog op niets minder dan Laren.

De keuze voor Laren is niet toevallig. “We kozen Laren omdat het het centrum is van Nederland”, zegt GAB-ceo Alain Broekaert. “Op slechts twintig minuten afstand van Amsterdam en Utrecht vindt u ons in deze zeer gezellige stad waar hopelijk onze nieuwe Nederlandse GAB showroom tot bloei zal komen.”

GAB brengt in Laren een gevarieerd merkenpakket. Merken als Bikkembergs, Pepe Jeans, Ecoalf, Arniesays, Caterpillar en Scalpers vormen samen de perfecte combinatie voor Nederlandse winkels. GAB staat te springen om ze vanuit Laren te verkopen op de Nederlandse markt, maar potentiële klanten kunnen alvast een kijkje nemen op de Modefabriek waar GAB aanwezig zal zijn met de volgende merken:

Pepe Jeans

Pepe Jeans

Pepe jeans, het iconisch merk dat synoniem is met denim en grenzeloze creativiteit. Pepe Jeans London zorgt voor de basis om zelfvertrouwen, uniciteit en authenticiteit uit te stralen.

Bikkembergs

Bikkembergs is het merk dat creatieve inspiratie vindt in de verbintenis tussen de sensualiteit van mode en de kracht van sport. Opgericht in 1986 door Dirk Bikkembergs, lid van het avant-garde modecollectief bekend als de ‘Antwerpse Zes’, heeft het merk in de loop der jaren een stijl ontwikkeld die niets anders dan zelfvertrouwen uitstraalt.

Cat WWR

CAT WWR

#WeBuiltTheStreets luidt de slogan van het nieuwe CAT WWR. CAT WWR maakt gebruik van de terugkerende trend om dagelijks workwear te dragen. Hierbij introduceren ze dan ook hun lifestyle collectie: Workwear Redefined. Denk authentiek, gedurfd en stoere kledij, onderscheidend van anderen.

Arniesays

Gesticht in het hartje van Oslo, creëert Arniesays een tijdloze collectie met trendy knitwear basics zoals cosy truien, sweaters, mutsen en sjaals. De perfecte must-haves voor ieder seizoen. Pastelkleuren, zachte, natuurlijke materialen en een trendy snit voor een romantische, artistieke look. Arniesays is essentieel in elke elegante kledingkast.

Ecoalf

Ecoalf

Ecoalf heeft een totale collectie van heren-, dames-, kindermode, schoeisel en accessoires. Het duurzame merk wil de mode-industrie opschonen door enkele van haar grootste problemen aan te pakken, namelijk het overmatige verbruik van natuurlijke hulpbronnen en de productie van afval. Het label streeft ernaar de kringloop van hulpbronnen te sluiten door het gebruik van innovatieve technologieën en de productie van kledingstukken die volledig uit gerecyclede materialen bestaan.

Scalpers

Scalpers

Scalpers levert iconische, seizoensgebonden collecties die een uniek gevoel geven. Het merk heeft een sterke en compromisloze stijl. Scalpers geeft mannen, vrouwen en kinderen toegang tot alles wat hen succesvol en uniek maakt. Een wereld van trends en ervaring, een attitude.

Info: www.gab.eu | 00 32 2 456 17 40