TOP

De allerleukste kraamcadeaus: onze top 5!

Kraamcadeaus zijn er in alle soorten en maten, maar welke zijn nu echt leuk? Natuurlijk hangt het af van je budget, maar ook van je smaak. Wij hebben 10 leuke kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet.

1. Een fotoalbum

Een fotoalbum is een perfect cadeau voor ouders die net een kindje hebben gekregen. In het album kunnen ze al hun herinneringen en speciale momenten vastleggen. Als je ze er een abonnement op een fotoservice bij cadeau doet kunnen ze regelmatig foto’s laten afdrukken om erin te plakken. Ook zijn er natuurlijk digitale mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk online een fotoalbum creëren en alle mooie foto’s erin laten afdrukken en het vervolgens bij je thuis laten bezorgen.

2. Kleertjes

Kleertjes zijn natuurlijk altijd leuk om te geven. Zorg er wel voor dat je de juiste maat koopt, want baby’s groeien snel! Ook een badjasje is een erg handig en leuk cadeau. Deze bestel je gemakkelijke online en je kunt er zelfs een naam op laten zetten. Google gerust eens op badjas kind en er gaat een wereld voor je open.

3. Een boek

Een boek is een perfect kraamcadeau voor pasgeboren baby’s. Er zijn tegenwoordig zelfs boeken waarin je de naam van het kindje kan laten verwerken. Op deze manier beleeft hij/zij een eigen avontuur. Leuk om voor te lezen en later om zelf door te bladeren en te lezen.

4. Een mooie knuffel

Wat is er nou leuker dan een schattige knuffel? Een mooie knuffel is niet alleen leuk voor het kindje, maar ook voor de ouders. De knuffel kan bijvoorbeeld later mee naar bed of op mee op reis. Geef wel een tip mee aan de ouders dat ze er zo snel mogelijk een exemplaar bij kopen als de knuffel favoriet blijkt te zijn.

5. Verzorgingsproducten

Qua verzorgingsproducten kun je als nieuwbakken ouder nooit te veel hebben. Geef ze dan ook een mand met fijne lotions, crèmes en badproducten. Daarnaast kun je ook hydrofiele doeken erbij doen. Deze gebruik je eigenlijk voor alles. Je kunt er niet alleen het kindje mee afdrogen, maar ook de doeken gebruiken als spuuglapje, of om neer te leggen op het aankleedkussen als extra bescherming.