TOP

Alberto gaat voor rood in de herfst-wintercollectie 2020-2021

Verandering is waar het om gaat volgens Alberto. En dat zit hem wat het Duitse broekenmerk betreft niet altijd in iets groots.

Soms is een kleine aanpassing genoeg. Het beste voorbeeld hiervan zien we in het kleurenpalet van de nieuwe najaarscollectie. Alberto gaat voor rood, een kleur die staat voor durf, zelfvertrouwen en vastberadenheid. Of dit rood nu uitsluitend wordt gedragen als de katoenen chino Mike-C, of van top tot teen in verschillende tinten, dít is dé kleur voor herfst-winter 2020-2021.

Een andere verandering is imitatieleer. Het kunstleer heeft een make-over gekregen en is er nu niet meer uitsluitend in het zwart van de House-pants, maar ook in blauw voor de modieuze modellen. Bij de pasvormen is de chino weer aanwezig, evenals de super-fit denim. Tellen we die twee bij elkaar op, dan is er de super-fit denim chino. Niet in het conventionele jeansblauw, maar in beige, navyblauw,kaki en grijs.

Met het nieuwe model Wyda – de naam zegt het al – denkt Alberto ook aan mannen die hun broek liever wat ruimer dragen. Deze broek heeft ruimere pijpen en een hogere taille. Het model leent zich volgens Alberto perfect voor katoen of imitatieleer.

Info: www.alberto-pants.com