TOP

Herfst-winter 2020 voor Barbour: maritiem en countrywear

De nieuwe herfst-wintercollectie 2020 van Barbour heeft zowel maritieme als countrywear invloeden.

De herfst-wintercollectie 2020 van Barbour wordt gekenmerkt door zowel maritieme als countrywear invloeden. Voor mannen betekent dit robuuste looks, warme knitwear, waxjassen en doorgestikte jacks. Aard- en navytinten zijn in balans met warm rood.

Toen Barbour in 1894 werd opgezet, richtte het merk zich op zeelui die een grote behoefte hadden aan kleding die de stormen op de Noordzee kon weerstaan. Zij hadden echter nog niet de beschikking over kleding die was gemaakt met de technieken waar de Barbour-man van nu plezier aan beleeft. We vinden ze in de Stormforce lijn, die onder meer bestaat uit jassen met beschermende wax designs, doorgestikte jacks en waterdichte en ademende materialen. Technische knitwear en warme shirts zorgen voor comfort tijdens onbehaaglijke dagen.

De heritage van Barbour zien we terug in de tartan van komende winter. De Schotse ruit is een favoriet in de collectie, maar het merk geeft er nu een eigentijdse urban twist aan. Nieuw is bijvoorbeeld de Seaweed Tartan, waarvoor donkere kleuren als donkergrijs en olive worden gecombineerd met trendkleuren als goud en wit.

De tartan heritage zien we ook in het aanbod van shirts in de nieuwe Barbour collectie, maar er is meer. De shirts zijn er in vijf categorieën: tartan, smart casual, plains, rugged casuals en winter casual. Wat de gelegenheid of de weersomstandigheden ook mogen zijn, Barbour brengt shirts voor elke gelegenheid.

Info: www.barbour.com, 023-5655040