TOP

Alberto: Een eeuw van passie en pioniersgeest

ALBERTO viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Dit heeft de broeken specialist vooral te danken aan het feit dat het altijd trouw is gebleven aan zijn elementaire aarden. Door uitmuntend te voorzien in de behoeften van de klant toegevoegde waarde boven snelle trends te stellen en broeken te creëren die zich van de rest onderscheiden op het gebied van stijl, pasvorm, functie en technische kenmerken.

Hiervoor richt het broekenlabel zich altijd op experimenteren tegenover het bekende en bewezen. Omdat de experimenten van vandaag vaak leiden tot de normen van morgen. Een van deze normen zou bijvoorbeeld de nieuwe Barista kunnen zijn. De naam zegt het al, want de broeken bevatten koffiekooldeeltjes die in een speciaal proces zijn geëxtraheerd.

Met immense voordelen voor de drager: koffiekool is niet alleen een hernieuwbare grondstof, maar het slaat ook lichaamswarmte op, heeft antibacteriële eigenschappen en zorgt voor een algehele verbeterde temperatuurbalans. Met zijn vouwen, plooien en omslag aan de uiteinden van de pijpen, lijkt de bi-elastische broek op een chino. ALBERTO heeft deze echter een waterafstotend oppervlak gegeven en een uitgesproken casual look met een trekkoord, bandjes, rivets en een koffiebruine voering.

Een ander groot thema in dit verband is zeker de nieuwe Performance Pants van ALBERTO, d.w.z. broeken met slimme functies en ingenieuze technische kenmerken die u helpen om nog slimmer, nog gekleder en dus net dat beetje beter door het dagelijks leven te komen. Taylor, de slanke bi-elastische chino van multifunctionele technokwaliteit, bijvoorbeeld, is zo’n Performance Pants. De broek, die in de taille hoger is uitgesneden, is kreukvrij, droogt extra snel en biedt bovendien een ideaal vochttransport. En tenslotte zijn er de jersey broeken. ALBERTO heeft deze toch al zelfbewuste 24/7 allrounders niet alleen kwalitatief een omvangrijke state-of-the-art update gegeven, maar bied ook een verscheidenheid aan spannende prints. Er is nog maar één ding te zeggen: gefeliciteerd

Info: alberto-pants.com, 06-27239303

Barista
Rob Light Superstretch
Taylor New Tech
Wyda Smart Corduroy
Pipe Dynamic Superfit Denim
Slim Platinum Jersey