TOP

Dit zijn de kleurcombinatietips voor het casual segment zomer 2022

Op onze nieuwe kleurkaarten voor zomer 2022 is per segment overzichtelijk te zien wat de basiskleuren, de naturellen en de accentkleuren van het seizoen zijn. Maar hoe combineer je deze kleuren nu het beste? Trendforecaster Jan Agelink geeft tips.

“De basis voor de kleurkaart voor de zomer is zwart mét wit”, aldus trendanalist Jan Agelink. “Vanuit dit grafische gevoel wordt er gecombineerd met primaire kleuren, enerzijds in grote kleurvlakken, maar het kunnen ook kleine kleuraccenten zijn in de vorm van prints of trimming. De saffraangeel springt hierbij uit als belangrijke nieuwe eyecatcher. Daarnaast zijn er een aantal kleuren die landelijk en organisch zijn voor een casual- denimgroep; een vaal denimblauw en havermoutbeige plus verzadigd roze, zachtblauw en jadegroen.”

Limelight (TCX 12-0740), Blue Horizon (TCX 18-3929) | Briljant Blue (TCX 18-4247) en Orange.com (TCX 18-1561)

Catwalkbeelden: L’Estrop

Meer kleurcombinatietips en de kleurkaarten vind je in Textilia 5 die op 11 juni verschijnt.


Neem een abonnement op Textilia en blijf geïnformeerd

Ook de printedities van Textilia ontvangen? Sluit dan nu een totaal abonnement af. 

Naast 24/7 toegang tot alle exclusieve content op de website en het archief, krijg je dan ook het prachtige magazine thuisbezorgd met elk seizoen de allernieuwste kleurkaarten. Daarnaast profiteer je als abonnee van mooie kortingen op trainingen, webinars en events.