TOP

Manieren om drukwerk en textiel te combineren

Je zit in de textielbranche en je wil graag opvallen? Drukwerk is erg geschikt om je merk te kunnen promoten. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Lees snel verder!

Ga beurzen af

Beurzen zijn een goede gelegenheid om te kunnen promoten. Natuurlijk heb je daar ook hulpmiddelen voor nodig. Notitieblokken zijn een geschikt hulpmiddel voor presentaties als mensen iets willen opschrijven. Online drukkerij Drukbedrijf kan heel makkelijk een grote hoeveelheid notitieblokken leveren voor deze gelegenheden.

Kies de juiste etiketten

Verstuur je veel pakketten op? Maak gebruik van etiketten op rol. Deze etiketten hebben het voordeel dat je ze eenvoudig van de rol af kan halen en weer opnieuw op kan plakken op de verzending. Hierdoor kan je heel makkelijk en snel al je bestellingen de deur uit sturen. Het verzendpapier wat gebruikt wordt is ook erg belangrijk. Met verzendpapier wordt je product beter beschermt en kan het extra luxe overbrengen.

Ontwerp goede labels

Kleding labels zijn onmisbaar in de kledingindustrie dus is het belangrijk dat jouw labels er tussen uit springen.

Maak van feestdagen trends

Met de feestdagen kan je veel trends verzinnen. Ook met kerst. Zo kan je bedrijfskleding combineren met een leuke muts of met een canvas tas. Ook kan je met de feestdagen acties doen met cadeaukaarten zodat iedereen een keer kan shoppen bij jou.

Maak je merk visueel

Een goede manier om je merk visueel aantrekkelijk te maken is het gebruik maken van VR-brillen. Hiermee kan je heel makkelijk toekomstige kledinglijnen promoten nog voordat ze in verkoop zijn.

Dus drukwerk is erg belangrijk om jezelf te kunnen promoten. Je kan het snel verspreiden, maar ook inzetten als relatiegeschenk. Ga snel aan de slag en bestel je drukwerk.