TOP

4x frisse merken met bijverkoop-items voor mannenmodewinkels

Is je mannenmode-assortiment toe aan wat verfrissing? Met deze bijverkoop-items geef je je winkel en assortiment een nieuwe look zonder al te rigoureuze aanpassingen.

1. Thread Etiquette

Thread Etiquette is een Australisch merk dat armbanden, horloges en andere stijlvolle accessoires voor mannen op de markt brengt. Zo heeft het merk eigentijdse armbanden die bestaan uit een leren veter met een anker als detail. Eveneens mooi zijn de minimalistische horloges, die bovendien zeer scherp geprijsd zijn. Inkoop via Romeyn Wholesale.

Thread Etiquette armband

2. Bananatime

Er zijn weinig merken die pyjama’s, loungewear en ondergoed zo’n bijzonder uiterlijk kunnen meegeven als het Nederlandse merk Bananatime. Vooral de boxershorts van dit label zijn erg bijzonder dankzij hun exotische prints. Bananatime is voor komend seizoen ook te vinden op de Pitti Uomo, dus vergeet niet langs hun stand te gaan als je de mannenmodebeurs in Florence bezoekt.

bananatime boxer

3. Etnia Barcelona

Zonnebrillen zijn altijd een goede aanvulling op je assortiment. Vooral de modellen van Etnia Barcelona zijn trendy en tegelijkertijd functioneel. Zo hebben de zonnebrillen van dit merk minerale glazen die zorgen voor een ultrascherpe blik en tevens krasbestendig zijn. Inkoop via Navy Agency.

Etnia x Basquiat

Etnia Basquiat 03

4. Kazmok

Dinand Stufkens begon in 2009 met het tassenlabel Kazmok. Bijzonder aan deze tassen is dat ze worden gemaakt van transportbanden. Daarnaast worden de zakentassen – er zijn momenteel vier verschillende modellen – met hand in Nederland gemaakt. Behalve bijzonder zijn de producten van Kazmok daarom ook duurzaam.

Kazmok-lookbook