TOP

3x onderscheidende mannenmode-items voor bijverkoop (zomer 2018)

Nu het inkoopseizoen weer in volle gang is, is het ook goed om je bijverkoop-assortiment onder de loep te nemen. Deze drie onderscheidende mannenmodemerken maken producten die uitstekend geschikt zijn als bijverkoop-artikelen.

1. Uono armbanden

Armbanden voor mannen zijn nog steeds een grote trend, dus mogen beslist niet ontbreken op de inkooplijst. Uono is een nieuw merk dat mooie mannenarmbanden op de markt brengt. Zo heeft het Nederlandse label verschillende modellen in de collectie; vooral de gevlochten, leren varianten en de metalen koperkleurige ‘slavenarmbanden’ zijn stijlvolle eyecatchers.

Inkoop via Brandrush Agency 020-675 04 04

Uono armband

2.  Zwembroeken van Riz Boardshorts

Voor zwembroekenmerk Riz Boardshorts staat duurzaam ondernemen hoog op de agenda; zo zijn de zwemshorts gemaakt van plastic waterflessen die uit de oceaan zijn gevist. Ook gaat een deel van de opbrengst naar The Marine Conservation Society, een goed doel dat de oceanen schoon probeert te houden. Tot slot zijn de zwembroeken ook nog mooi dankzij hun bijzondere dessins.  

Inkoop via Riz Boardshorts +44 78 1315 0855

Riz Boardshort


3. Klassieke espadrilles van Espadrij L’orginale

Espadrilles zijn tijdloos en daarom een key item voor de zomergarderobe van de man. De schoenen van Espadrij L’ordinale worden met de hand gemaakt in Frankrijk en zijn precies zoals espadrilles moeten zijn. Voor mannen heeft het merk veel verschillende uitvoeringen, van kleurrijk gestreepte tot klassiek donkerblauwe modellen, uitgebracht.

Inkoop via Panorama (Sven Kunze) +49 211 30 2126 21

Espadrij espadrille