TOP

Zo ga jij fashionable op vakantie deze zomer

Heb jij je vakantie voor deze zomerperiode al geboekt, of wacht je tot het laatste moment? In beide gevallen is het zaak om alvast na te denken over de items die je straks in je reistas inpakt. Je wilt er hip en trendy bij kunnen lopen op je vakantiebestemming! Nog geen geschikte reistas voor je eerstvolgende vakantie? Online vind je tal van hippe reistassen, die kwalitatief zeer goed zijn. Bij de keuze voor een reistas is het niet alleen belangrijk dat deze past bij je modestijl. Ook wil je er zeker van zijn dat de tas niet scheurt tijdens het reizen. Het voordeel van reistassen ten opzichte van een weekendtas zit in het feit, dat de reistassen veelal van wieltjes en een uittrekbaar handvat voorzien zijn. Het laat je jouw bagage gemakkelijk meenemen.

Handige handtas voor je gadgets op vakantie

Niet alleen een stevige reistas is onmisbaar op vakantie. Neem ook een handtas mee! In de handtas bewaar je alle gadgets die je onderweg nodig hebt. Denk aan je pasjeshouder, je mobiele telefoon en bijvoorbeeld je fotocamera. Met een pashouder hoef je niet langer een dikke, zware portemonnee met je mee te dragen. De pashouders zijn compact en bieden tegelijkertijd voldoende ruimte om je pinpas, een identiteitsbewijs en bijvoorbeeld de pas van je zorgverzekeraar mee te nemen tijdens het stappen, een etentje of een dag op het strand. Wel zo makkelijk! Handtassen zijn er net als reistassen in sterk uiteenlopende modellen. Kies voor een handtas welke aan de binnenzijde meerdere afsluitbare vakken heeft. Het voorkomt dat dieven je pashouder of andere gadgets stelen. Zeker in grote steden is het aantal zakkenrollers groot.

Hippe strandjurkjes en vrolijke rokken

Voor de komende zomermaanden kiest men voor hippe, vrolijke strandjurken en rokken. Deze fashion items mogen veel kleur bevatten; je mag opvallen deze zomer! Kies bijvoorbeeld voor een strandjurk met gele, roze en oranje tinten. Het past perfect bij het fijne weer in de zomer. Het was de afgelopen tijd al behoorlijk warm; kies daarom voor luchtige kleding. Dit voorkomt dat je lichaam haar warmte niet kwijt kan en je al snel hevig zweet. In plaats van een vrolijke strandjurk of rok, zou je ook voor een korte jeans kunnen kiezen. Naast de broeken in de klassieke blauwe kleur, kiezen veel dames dit jaar voor een witte korte broek. Combineer je rok, jeans of wit broekje met een leuk, kleurrijk shirt.

Vergeet je zonnebril niet mee te nemen

Om je outfit compleet te maken mag je zonnebril niet ontbreken in de zomer. Trendy is een zonnebril met opvallend grote glazen. Heb jij dit type zonnebril al in huis? Naast een zonnebril kun je de outfit compleet maken met een leuke ketting of armband.