TOP

Zelf een multifunctionele tafel samenstellen

Een tafel heeft doorgaans een belangrijke functie in huis. Het betreft namelijk de plek waarvandaan tal van verschillende activiteiten worden uitgevoerd. Van eten en drinken tot werken en spelen. Alles gebeurt op of rondom de tafel. Het is daarom van belang dat een tafel multifunctioneel is.

Het zelf samen kunnen stellen van jouw perfecte tafel is dan ook een uitkomst. Zo kun jij een multifunctionele tafel creëren die een mooie basis vormt voor al jouw activiteiten.

Stijlvolle bartafel voor binnen

Voorheen waren bartafels in slechts enkele neutrale uitvoeringen verkrijgbaar. De uitstraling van de bartafel was leuk voor een feestje, maar paste vaak niet bij het interieur. Tegenwoordig is dit anders. Je hebt bij Njojbrandstore namelijk de keuze uit tal van verschillende soorten bartafels. Deze bartafels zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. Je moet hierbij denken aan tafelbladen in diverse mooie en sterke houtsoorten. Hierdoor is de tafel kwalitatief goed en heeft hij een stijlvolle uitstraling. Kun je geen tafel vinden die aan al jouw wensen voldoet? Stel dan gewoon zelf een mooie bartafel samen! Het is namelijk mogelijk om alle onderdelen van de tafel naar jouw smaak in te vullen.

Tafels in verschillende materialen

Bij het samenstellen van jouw droomtafel heb je de keuze uit onderdelen in allerlei verschillende materialen. Zo kun je voor jouw tafelblad kiezen uit maar liefst vijf verschillende houtsoorten. Wil je graag een bartafel met een industriële look? Dan is een tafelblad van dennenhout een goede optie. Dit blad is niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel. Je kunt een bartafel met een blad van dennenhout namelijk zowel binnen als buiten neerzetten. Combineer dit blad vervolgens met een matzwart of aluminium onderstel voor een échte industriële uitstraling. Zoek je een tafelblad in een donkerdere kleur hout? Dan is een blad gemaakt van notenhout of eikenhout wellicht iets voor jou. Het aanbod van materialen is divers waardoor iedereen zijn of haar droomtafel kan samenstellen.

Maak jouw interieur compleet

Een hoge tafel van goede kwaliteit leent zich perfect om uren aan te kunnen staan. Toch kan het ook prettig zijn om af en toe even te zitten. Een bartafel staat immers voor gezelligheid. Het kan daardoor voorkomen dat de tafel tot in de late uurtjes gebruikt wordt. Gelukkig bestaan er mooie barkrukken in de stijl van jouw tafel om het interieur compleet te maken. Zo wordt het mogelijk om jouw benen gedurende een lange avond toch even wat rust te bieden. Daarnaast zorgen de barkrukken voor een complete uitstraling. Een mooie bijpassende set barkrukken kan bij de aanschaf van een bartafel dus eigenlijk niet ontbreken.