TOP

ZALANDO LOUNGE ONTWERPWEDSTRIJD | Win € 1000,- euro met jouw symbool van geluk

Hoe ziet geluk er uit? Een vaste formule voor een gelukkig leven bestaat niet, daarom zijn we zo benieuwd naar jóuw vorm (letterlijk) van geluk. Ontwerp jouw tas met gelukssymbool en maak kans op de hoofdprijs van € 1000,- en een tegoedbon van Zalando Lounge met een waarde van € 300,-!

Een statement tas, daarvoor hoef je niet gelijk de nieuwste Chanel of Louis Vuitton voor om je schouder te hangen. Je maakt dan misschien een modieus statement, maar hoe cool is het als je met je dagelijks gebruikte jute tas -want let’s be real, dit is een accessoire voor het dagelijks leven- een écht duidelijk statement kan maken naar jezelf en de mensen om je heen. Een reminder of the day, maar vooral ook een reminder for life. Eentje dat zegt: ‘Sta even stil, haal eens diep adem, neem een time-out’.

Een klein aandenken dat je er elke dag vriendelijk aan herinnert om iets goeds voor jezelf te doen, bewuster in het leven staan en te onthouden dat er belangrijkere dingen zijn dan werken, geld verdienen en je dagelijkse to do-list afwerken.

De Zalando Lounge Ontwerpwedstrijd nodigt je uit om een persoonlijke tas van geluk te ontwerpen. Welk ontwerp of welk symbool brengt jou terug naar het hier en nu, helpt je om stress los te laten en kleine geluksmomentjes te creëren in je dagelijks leven? Dat is pas een statement!

Werk jouw ultieme symbool van geluk uit op een ½ A4-pagina en mail deze samen met een kleine omschrijving van jezelf (naam, geboortejaar, huidige studierichting of beroep) in PDF-formaat naar wedstrijd@zalando-lounge.nl. Deelnemen kan uiterlijk tot 31 augustus.


De drie beste inzendingen worden beloond met prijzen en tegoedbonnen:

  • 1e Plaats: € 1000,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 300,-
  • 2e Plaats: € 500,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 200,-
  • 3e Plaats: € 250,- + Zalando Lounge tegoedbon met een waarde van € 100,-

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.