TOP

Wouter Neyt commercieel directeur Bellissima

Wouter Neyt is de nieuwe commercieel directeur van Bellissima. Neyt is aangetrokken om de ambitieuze groeiplannen van Bellissima te realiseren.

“Dit is het moment voor Bellissima om veranderingsprocessen in gang te zetten”, zegt Neyt in een persbericht. “Het label heeft zeer veel potentieel. Ik ga mijn kennis en ervaring inzetten om het label breder onder de aandacht te brengen in de internationale modewereld.” Wouter werkte eerder ruim 10 jaar voor Mexx, de Veldhoven Group en voor zijn eigen bedrijf Peoples_Origin. Om zich volledig op zijn nieuwe uitdaging te richten heeft hij zich teruggetrokken uit deze onderneming. “Hoewel ik met veel plezier en met mooie resultaten mijn bedrijf heb opgezet, kon ik mijn ei er niet helemaal in kwijt.  Bij Bellissima keer ik terug in een functie waar ik met mijn ervaring kan bouwen aan de groei van een prachtig merk.”

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat investeringsmaatschappij Vanad een belang heeft genomen in Bellissima. Het vrouwenmodemerk brengt het merendeel van de productie onder bij het productiecentrum van Vanad in Hangzhou (China).

Bellissima is eind jaren zeventig opgericht. Het merk heeft wereldwijd circa 400 verkooppunten.