TOP

Winnaars Op Pad Outdoors Award 2010 bekend

Het ANWB outdoormagazine Op Pad reikte op 18 februari in het Brandboxx Business Center in Leusden aan tien winnaars de Op Pad Outdoor Awards uit.

Elke award van het tijdschrift is een beloning voor een product dat nieuw en innovatief is of juist door de jaren heen een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd. Een onafhankelijke jury maakte uit 130 inzendingen een keuze. Wat de jury opviel was de hoge kwaliteit en het innovatieve gehalte van de inzendingen. Juryvoorzitter en Op Pad hoofdredacteur Bert Gorissen: “Je zou zeggen dat in het outdoorwereldje alles intussen wel zo’n beetje bedacht en uitontwikkeld moet zijn. Het verrast ons dat de branche toch weer in staat is zichzelf te blijven ontwikkelen en ieder jaar weer met mooie en innovatieve producten op de proppen komt.”

Nieuw en innovatief
De Op Pad Outdoor Awards zijn een initiatief van het ANWB outdoormagazine Op Pad. Het blad nodigde in september 2009 fabrikanten en importeurs van outdoorproducten uit om nieuwe, innovatieve of juist klassieke producten in te sturen. Het belangrijkste criterium: de producten moeten in het seizoen 2010 in de winkels te koop zijn.

De winnaars van de Op Pad Outdoor Awards 2010 zijn:

1. Categorie Kleding: Agu Secco Pro Jacket 

2. Categorie Schoenen: Hanwag Tngri A/B

3. Categorie Innovatie: Craghoopers Nosi Life Shirt

4. Categorie Rugzakken: Osprey Atmos 25 daypack

5. Categorie Fietsen: Idworx off Rohler

6. Categorie Tenten: Eureka Quazar 2 SUL

7. Categorie Slapen: Exped Synmat 7

8. Categorie Fotografie: Canon Powershot D10

9. Categorie Gadgets: Ortik Heat It

10. Categorie Eco: Pantagonia Nano Puff Pullover