TOP

WFC event Plein 13 gaat definitief door

Plein 13, het nieuwe event van het World Fashion Centre, gaat definitief door op 25 en 26 januari. Bijna alle showrooms in het inkoopcentrum zijn dan geopend en ook de aanmeldingen voor de beurs in het WFC Beursplaza druppelen binnen.

Volgens de directie van het World Fashion Centre is er positief gereageerd op de plannen voor het nieuwe event Plein 13. Mede door het aflassen van de beurs Showroom door Modefabriek is er interesse van mannen- en vrouwenmodemerken in het middensegment om deel te nemen aan een ander platform. Merken die zich hebben ingeschreven voor de beurs zijn Tilber, Instants Volé, Creem/ OPT, Stanfield, Brease, Peace and Love en Blue Seven. Er worden nog veel meer inschrijvingen verwacht, de deadline is 15 november en veel merken wachten nog op een toe- of afwijzing van een plaats op de Modefabriek.

Momenteel legt de organisatie de laatste hand aan de website. waarop de deelnemende merken en het programma te vinden zijn. Naast de beurs en een openstelling van de showrooms staan op het programma ook modeshows en trendpresentaties. Plein 13 vindt tegelijkertijd plaats met de Modefabriek. Het WFC zorgt voor een gratis pendeldienst naar de RAI.