TOP

Welk kledingstuk mag niet ontbreken in jouw kledingkast?

Ieder jaar, elk seizoen en haast iedere maand zijn er wel weer modetrends waar je je aan kan houden. Een kledingstuk is de ene week helemaal hip, terwijl het de week daarna alweer uit de mode is. Het is haast niet bij te houden, maar gelukkig zijn er ook kledingstukken die lange tijd meegaan en die tijdloos in je kledingkast kunnen blijven hangen. 

Een witte blazer

Een witte blazer is het perfecte voorbeeld van zo’n kledingstuk. De kleur wit is licht en vrolijk, maar kan ook zakelijk zijn. Bovendien kan je het gemakkelijk combineren met allerlei andere kledingstukken. Ga je voor een casual outfit, dan draag je er een sportieve spijkerbroek en een shirtje onder. Draag je de blazer op je werk of naar een professionele afspraak, dan staat deze ook mooi met een pantalon en overhemd.   

Een zwarte pantalon

Met een zwarte pantalon zit je eigenlijk nooit verkeerd als het gaat om dameskleding. Ook dit kledingstuk kan je gemakkelijk combineren en is geschikt voor zowel zakelijk als informeel gebruik. Een goede pantalon zit bovendien erg lekker en minder stroef dan een spijkerbroek. Een investering in een pantalon is het geld meer dan waard, want je beleeft er een heleboel plezier aan.  

Een tweedelig pak

Een outfit die je laat lijken alsof je over je stijl hebt nagedacht en echt je best hebt gedaan, terwijl het je eigenlijk twee seconden gekost heeft? Dat is wat je krijgt met een tweedelig pak. Kies voor een leuke broek met een bijpassend jasje en combineer dit met een effen shirt of topje. Het staat professioneel maar hip en kost je geen extra tijd in de ochtend. Een echte must-have voor jouw kledingkast dus! 

Een wit T-shirt

Altijd goed: een wit T-shirt! Op warme dagen combineer je deze met een leuke broek met print of ga je voor een rustige look met een spijkerbroek. Is het wat kouder buiten, dan trek je er een lekker warm vest overheen. Ook voor een professionele setting is een wit T-shirt geschikt. Draag er een pantalon onder en een net jasje overheen en je bent klaar.  

Een beige vest

Tot slot kan ook een beige vest niet ontbreken uit jouw kledingkast. Het merk Notre-V heeft hier verschillende leuke varianten van. Een beige vest maakt elke simpele outfit een stuk leuker. De neutrale kleur zorgt voor een verzorgde en rustige uitstraling. Daarnaast is het tijdens de herfst- en wintermaanden natuurlijk altijd fijn om een lekker warm vest bij je te hebben.