TOP

Weekendtip: naakt poseren voor de populaire kunstenaar Selwyn Senatori (en Pink Ribbon)!

Een buitenkans: op de Affordable Art Fair in Amsterdam kun je je van 30 oktober tot en met 2 november 2014 laten vereeuwigen door de populaire Nederlandse kunstenaar Selwyn Senatori. In ruil voor een donatie aan borstkankeronderzoek. Naakt. Als je durft.

Het is een fantastische manier om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van wat er in de kunstwereld speelt: galeries bezoeken. Jammer alleen dat de openingstijden vaak zo beperkt zijn. Dus wat een uitkomst dat je komend weekend, van 30 oktober tot en met 2 november 2014, in Amsterdam op één dag ongeveer 65 galeries kunt bezoeken tijdens de Affordable Art Fair.

Creatief klanten binden
De Affordable Art Fair is een beurs waar galeries hun kunstenaars presenteren en waar je ook direct de tentoongestelde originele kunstwerken kunt kopen. De prijzen zijn zoals de naam al doet vermoeden ‘affordable’, en liggen tussen de €100,- en de €6.000,-. Misschien vind je hier een werk dat extra cachet geeft aan je winkelinterieur. Of je organiseert voor vaste klanten een ‘vernissage’ in je winkel met een hapje en een drankje, vraagt de kunstenaar erbij aanwezig te zijn en laat het kunstwerk na verloop van tijd veilen voor een goed doel. We noemen maar wat mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop.

Uit de kleren
Voor durfals bestaat dit jaar bovendien de mogelijkheid om zichzelf naakt te laten vastleggen door Selwyn Senatori. De populaire Nederlandse kunstenaar – wiens kleurrijke werk je onder meer veelvuldig kunt bewonderen in diverse horecagelegenheden – doneert zijn tijd en creativiteit voor Pink Ribbon in het kader van oktober borstkankermaand.

Geweldige publiekstrekker
In ruil voor een donatie ten behoeve van borstkankeronderzoek krijg je een uniek kunstwerk ter waarde van €850,-. Ter geruststelling: je poseert voor Selwyn Senatori in een afgesloten ruimte. Wel worden de gemaakte schetsen op de laatste dag van de beurs tentoongesteld. Je kunt je hiervoor alleen ter plaatse inschrijven. We raden je aan er goed over na te denken. Durf je jezelf zo bloot te geven aan al je klanten? Of hang je de schets toch liever thuis aan de muur? Maar stel je eens voor wat een publiekstrekker je hiermee in de winkel haalt!

De Affordable Art Fair wordt gehouden in de Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam Noord. Kijk voor meer informatie en openingstijden vind je hier. Tip: als je online tickets bestelt, krijg je €3,- korting op de toegangsprijs. Je betaalt geen €13,- maar €10,- per persoon.

Lees meer over de toegevoegde waarde van kunst voor je winkel:
Kunst kijken bij ondernemers in ‘t Gooi

Kunst afkijken bij 50 winkeliers in Breukelen

Winkelbeleving: zo trek je mensen naar binnen