TOP

Webshop Orangebag vernieuwt site

Vorige week is de compleet vernieuwde site van Orangebag.nl live gegaan. De site heeft een volledige restyling ondergaan en is verder geoptimaliseerd voor gebruik op de iPad.

“Orangebag.nl is weer helemaal van nu en heeft met de restyling een hele frisse en rustige uitstraling gekregen”, aldus oprichter en eigenaar Tineke Sluiter in een persbericht. “De site is veel overzichtelijker voor onze klanten geworden, het is makkelijker om te shoppen en we kunnen nog beter met onze klanten communiceren.”

Orangebag bestaat inmiddels 7,5 jaar en de site heeft volgens Sluiter inmiddels meer dan 10 miljoen bezoekers gehad. Alle ervaringen die daarbij zijn opgedaan zijn verwerkt in dit re-design project. “We hebben ervoor gekozen niet steeds kleine aanpassingen te doen, maar deze in één keer aan te brengen. Naast de lay-out die ingrijpend is veranderd zijn er vooral veel kleine verbeteringen aangebracht die voor een groot gemak, een betere toegankelijkheid en nog veel meer beleving bij onze klanten zorgen.”