TOP

Waarom de polo ook in de donkere maanden populair blijft

De dagen worden korter en de temperatuur begint af te nemen. Hoewel je bij polo’s niet meer direct denkt aan de herfst, gaan deze verrassend goed samen. En dan bedoelen we niet exclusief polo’s met lange mouwen, maar ook nog gewoon polo’s met korte mouwen. 

We gaan weer naar binnen en de polo kan gewoon mee

Met de koud verplaatsen de meeste activiteiten en gelegenheden zich langzaamaan steeds meer naar binnen. Juist nu ook de corona maatregelen afnemen. In de meeste gevallen betekent ‘naar binnengaan’ een verwarmde omgeving. Polo’s hebben als voordeel dat deze namelijk goed draagbaar zijn bij professionele gelegenheden. 

Hoe te dragen
Polo’s zijn stijlvol, modern en enkel de kleur kan daarbij al de chicheid bepalen. Een goede keuze als de gelegenheid iets professioneler oogt dan normaal is het dragen van polo’s met een donkere kleur. De donkere kleur zorgt voor een zakelijke en professionele uitstraling. Zeker donkerblauwe of zwarte polo’s met drie knoopjes en een strakke kraag zijn perfect.

Heb je een feestje of een gelegenheid die iets minder professioneel is? Dan is een kleurrijke polo ook zeer geschikt. Het zakelijke assortiment van Hugo Boss omvat alle kleuren van de regenboog. Genoeg kleurkeuze voor iedereen dus en ideaal omdat je bij je favoriete model ook je favoriete kleur kan kiezen.

Slim combineren

Naast het dragen van polo’s met een bepaalde kleur maakt de combinatie met een spijkerbroek, chino of pantalon ook veel uit wat betreft de zakelijkheid van je outfit. Combineer je een donkerkleurige polo met een nette broek (chino of pantalon) en nette schoenen, dan scoor je zeer veel punten op de zakelijkheidsschaal. Match je dezelfde donkere polo met een spijkerbroek en sneaker dan ga je meer richting de ‘casual-achtige’ stijl.