TOP

Vingino Footwear voert reorganisatie door

Door de verplaatsing van de productie van Azië naar Europa is de kwaliteit van Vingino Footwear vooruit gegaan. De kinderschoenen voor zomer 2012 zijn gemaakt van sterkere, hoogwaardige materialen.

Het kindermodemerk heeft de afgelopen tijd een reorganisatie doorgevoerd. Naast de verplaatsing van de productie van Azië naar Europa heeft het bedrijf haar designteam uitgebreid en een nieuwe brandmanger ingezet. Vingino wil op deze manier beter kunnen inspringen op veranderingen binnen de markt.

Zomer 2012
Vanaf zomer 2012 zijn de eerste kwalitatieve veranderingen zichtbaar. De collectie voor meisjes bestaat uit teenslippers, zomerse sandaaltjes met kurkzolen, ballerina’s en stoere sneakers. Alle schoenen zijn voorzien van girly details, zoals pailleten, gekleurde zolen en glitterveters. De jongenslijn bevat stoere, uitgewerkte slippers met all-over prints op het voetbed. Ook maakt de klassieke tennisschoen een comeback in rood, wit en donkergroen suède. Verder heeft het merk stoere sneakers met woven labels en bootschoenen in diverse kleuren ontworpen. Vingino Footwear is verkrijgbaar in de maten 24 tot en met 39.

Info: Love For Denim BV > 034-1562588, http://www.vingino.com